Kaş ta Tatil İçin Bilmeniz Gerekenler

Kaş ta Tatil İçin Bilmeniz Gerekenler Tüm yılın yorgunluğundan kurtulmak ve kendinize vakit ayırmak istiyorsanız sizler de tatil için güzel bir rezervasyon yaptırma...

Kaş ta Tatil İçin Bilmeniz Gerekenler

Tüm yılın yorgunluğundan kurtulmak ve kendinize vakit ayırmak istiyorsanız sizler de tatil için güzel bir rezervasyon yaptırma şansını elde edebilirsiniz. Özellikle son dönemlerde salgın hastalıktan dolayı insanlar mümkün olduğu kadar sosyal ortamlardan uzaklaşmak istemektedir. Bu nedenle de tekne turları çok fazla tercih edilmektedir. Eğer sizler de izole ve rahat bir tatil yapmak istiyorsanız gönül rahatlığı ile kaş tekne turu hizmeti alabilirsiniz. Böylece sizler de Kaş’ın birbirinden farklı eşsiz güzelliklerini görme şansını elde edebilir ve bu masmavi denizin tadını doyasıya çıkarma fırsatına sahip olabilirsiniz. Dilerseniz Kekova adasını ve buradaki antik yerleri gezmek için kekova tekne turu hizmeti de alabilirsiniz. Böylece sizler de oldukça keyifli ve eğlenceli bir şekilde tatil yapma fırsatına sahip olabilirsiniz. Firmamızdan kaş tekne kiralama hizmeti alarak sizler de oldukça keyifli bir tatil geçirme şansını kolay bir şekilde elde edebilirsiniz. Ya da Kalkan çıkışlı teknelerimiz ile şimdi kalkan tekne kiralama hizmeti alarak tatilinizi çok daha keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Saklıkent ve Gizlikent Safari Turu Yapın

Kaş ta tatil için bilmeniz gerekenler listesinde kanyonları keşfet notunu alın. Kaş ve etrafındaki doğal kanyonları gezin. Turumuza katılabileceğiniz gibi kendi aracınızla da gidebilirsiniz. Şöförlü araç kiralamak için www.kasshuttle.com sitemizden fiyatları ve detayları öğrenebilirsiniz.

Tarihi Likya Şehirlerini Gezin

Kaş tarihi ile zengin bir bölgedir. Xanthos ve Patara antik şehirlerini ziyaret edin.

Kekova Batıkşehir Tekne Turu Yapın

Kaş ve Kalkan’a gelipte tekne turu yapmadan dönmeyin. Kekova bölgesinde depremler sonucu sular altında kalmış kalıntıları ziyaret edin. Karayolu ile ulaşımın olmadığı tarihi kaleköyü (Simena) gezin. Kafelerinde oturup dondurmasını tadın. Manzaranın tadını çıkarın. Köyün tepesinde yer alan kaleyi ziyaret edin. Bölgenin simgesi batık lahidi görün. Turkuaz renkli tertemiz koylarında serinleyin.

 

Kaş a geldiniz ve turlara katılmadıysanız çok şey kaybediyorsunuz. Kaş ta turlara, aktivitelere katılmadan yapacağınız tatil biraz sıkıcı olabilir. Oturduğunuz yerden kalkın ve Kaş ın tatdını çıkarabilmek için Kekova tekne turuna, saklıkent jeep safari turuna, yamaç paraşütü aktivitesine, dalış organizayonlarına katılın.

Benzer Yazılar

kaşta tekne turları

Kaş’ ta Tekne Turları

Kaş’ ta Tekne Turları Kaşta tekne turları Kaş tatilinde en çok...
kaş tekne turları bilmeniz gerekenler

Kaş Tekne Turları Bilmeniz Gerekenler

KAŞ TEKNE TURLARI BİLMENİZ GEREKENLER YAZIYORUZ Kaş tekne turlarına katılacaksanız bu...
kaş mavi yolculuk nasıl oluyor

Kaş Kekova Mavi Yolculuk Nasıl Oluyor

Kaş mavi yolculuk nasıl yapılır diye merak edenler bu yazımız ile...
kekova tekne kiralama

Kekova Tekne Kiralama

Kekova Tekne Kiralama Kekova tekne kiralama ile bölgede muhteşem bir tekne...


× Canlı Destek İçin Buradayız