Tatil İçin En İyi Seçim

Kaş Tatilim En İyi Seçim Kaş tatilim ile sıradışı bir tatil yaşarsınız. Sıaradan olağan tatil anlayışınız değişebilir. Çünkü Kaş tatinde hergün farklı br...

Kaş Tatilim En İyi Seçim

Kaş tatilim ile sıradışı bir tatil yaşarsınız. Sıaradan olağan tatil anlayışınız değişebilir. Çünkü Kaş tatinde hergün farklı br aktivite yaparsınız.Hiç durmadan gece hayatına akarsınız. Tekrar hiç durmadan aktivite yaparsınız. Ve bu döngü tatiliniz bittiğinde tekrar Kaş tatil planı yapmanıza sebep olur.

Kaş tatilim hakkında birçok anı duymuş olabilirsiniz. Bir gelenin bir daha neden geldiğini işte ozaman anlarsınız. Öncelikle Kaş ta yapılacakları kısaca analatalım. Turistler tarafından en çok tercih edilen ve sevilen bölgelerden birisi de Kaş, Kekova ve Kalkan olarak karşımıza çıkmaktadır. Eğer sizler de bu yaz herkesten uzakta kendi kafanızı dinlemek istiyorsanız kaş tekne turu tercih edebilirsiniz. Hemen şimdi sizler de dilediğiniz gibi bir tatil yapmak, arkadaş grubunuzla ya da ailenizle özel olarak bir tekne turu yapmak istiyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz. Kekova tekne turu rezervasyonu yaptırarak oldukça kafa dinleyebileceğiniz keyifli bir tatil yapma şansını elde edebilirsiniz. Firmamız sayesinde kaş tekne kiralama hizmetini oldukça uygun fiyatlarla alabilirsiniz. Ya da kalkan tekne kiralama hizmetini alarak sizler de gönül rahatlığı ile eğlenceli bir tatil yaşama şansını elde edebilirsiniz. Tekne kiralama seçeneği ile oldukça rahat ve keyifli bir tatil yapma şansını elde edebilirsiniz.

Tatilinizi plalarda geçirebilirsiniz. Fakat plajlara 1 yada 2 gün ayırmalısınız. Plajlarda zaman ve para harcamak yerine saklıkent safari turuna katılın. Hem kaputaş ve patara plajlarında zamanınızı geçirin. Hemde saklıkent ve gizlikent kanyonlarında buz gibi sularda serinleyin.

Dalış yapın, yamaç paraşütü ile özgürlüğe kanat açın. Canyoning aktivitesi ile sınırlarınızı zorlayın.

Dalaman Kaş Paylaşımlı Transfer

Dalaman havalanından Kaş ve Kalkan paylaşımlı transfer ile uygun fiyatlarla Kaş a ulaşın. Kaş tatilinde aracınızla gelmeyecekseniz dalaman havaalanından gelmeniz daha ekonomik ve süre olarak kısadır. Otobüs ile gelecekler için ise bir kaç firma hizmet veriyor.

Kaş a geldiniz ve turlara katılmadıysanız çok şey kaybediyorsunuz. Kaş ta turlara, aktivitelere katılmadan yapacağınız tatil biraz sıkıcı olabilir. Oturduğunuz yerden kalkın ve Kaş ın tatdını çıkarabilmek için Kekova tekne turuna, saklıkent jeep safari turuna, yamaç paraşütü aktivitesine, dalış organizayonlarına katılın.

Benzer Yazılar



× Canlı Destek İçin Buradayız