Kaş Tekne Turu Tavsiyeleri

Kaş Tekne Turu Tavsiyeleri Kaş tekne turu tavsiyeleri için dikkat etmeniz gereken hizmetin seyahat acentesi bünyesinde olup olmadığıdır. Seyahat acenteleri Turizm Bakanlığı onayı...

Kaş Tekne Turu Tavsiyeleri

Kaş tekne turu tavsiyeleri için dikkat etmeniz gereken hizmetin seyahat acentesi bünyesinde olup olmadığıdır. Seyahat acenteleri Turizm Bakanlığı onayı ile faaliyet gösterirler. Sundukları tüm hizmetler kaliteli ve misafir memnuniyeti odaklıdır.

Kaş tatil sezonunda en çok ziyaret edilen ve en çok tercih edilen tatil yerlerinin başında gelmektedir. Özellikle burada yer alan Kaş son dönemlerde eşsiz doğası ve güzelliği ile çok fazla turist çekmektedir. Sizler de tatilinizi daha izole bir şekilde geçirmek ve şehrin kalabalığından uzaklaşmak istiyorsanız. Gönül rahatlığı ile kaş tekne turu hizmeti alabilirsiniz. Kekova adası da burada tekne ile ulaşım sağlanan ve antik bir yer olarak karşımıza çıkmaktadır. Eğer sizler de bu antik şehrin kalıntılarını görmek. Tersane koyunda denizin tadını çıkarmak istiyorsanız. kekova tekne turu sizin için en doğru seçenek olacaktır. Hemen şimdi sizler de oldukça uygun fiyatlar ile kaş tekne kiralama hizmeti alarak son derece eğlenceli bir tatil yaşama şansını elde edebilirsiniz. Gönül rahatlığı ile sizler de kalkan tekne kiralama için rezervasyonunuzu yaptırabilir ve böylece oldukça keyifli bir tatili sevdikleriniz ve aileniz ile birlikte eşsiz doğal güzellikler eşliğinde özel olarak yaşama şansını elde edebilirsiniz.

Tekne turu tercih ederken turun başlangıç noktası da önemlidir. Kalkan da konaklama sağlayanlar için Kalkan limandan kalkan tekneler kekova bölgesine gidemez. Çünkü deniz yolu ile ulaşmak 5 saati bulur. Kalkan limadan çıkışlı tekne turunda Kalkan etrafındaki koylarda zaman geçirirsiniz. Eğer kekova bölgesinde tekne turu yapmak isterseniz. Kaş ya da Üçağız köyünden hareketli tekne turlarına katılmalısınız. Bizim tavsiyemiz ise kekova bölgesini keşfetmek ve daha fazla bölgede yüzmek isterseniz. Acentelerin organize ettiği üçağız çıkışlı tekne turlarına katılmanız yönünde olacaktır. Tur rezervasyon ve detayları için tıklayınız.

Kaş a geldiniz ve turlara katılmadıysanız çok şey kaybediyorsunuz. Kaş ta turlara, aktivitelere katılmadan yapacağınız tatil biraz sıkıcı olabilir. Oturduğunuz yerden kalkın ve Kaş ın tatdını çıkarabilmek için Kekova tekne turuna, saklıkent jeep safari turuna, yamaç paraşütü aktivitesine, dalış organizayonlarına katılın.

Benzer Yazılar

kaşta tekne turları

Kaş’ ta Tekne Turları

Kaş’ ta Tekne Turları Kaşta tekne turları Kaş tatilinde en çok...
kaş tekne turları bilmeniz gerekenler

Kaş Tekne Turları Bilmeniz Gerekenler

KAŞ TEKNE TURLARI BİLMENİZ GEREKENLER YAZIYORUZ Kaş tekne turlarına katılacaksanız bu...
kaş mavi yolculuk nasıl oluyor

Kaş Kekova Mavi Yolculuk Nasıl Oluyor

Kaş mavi yolculuk nasıl yapılır diye merak edenler bu yazımız ile...
kekova tekne kiralama

Kekova Tekne Kiralama

Kekova Tekne Kiralama Kekova tekne kiralama ile bölgede muhteşem bir tekne...


× Canlı Destek İçin Buradayız