KAŞ ‘A ULAŞIM

NASIL GİDİLİR Kaş ulaşım için otobüsler yada transfer hizmeti alarak sağlanıyor. Kaş ‘a Dalaman Havaalanı ya da Antalya havaalanından transfer hizmeti alarak ulaşabilirsiniz....

NASIL GİDİLİR

Kaş ulaşım için otobüsler yada transfer hizmeti alarak sağlanıyor. Kaş ‘a Dalaman Havaalanı ya da Antalya havaalanından transfer hizmeti alarak ulaşabilirsiniz. Belirtmek gerekir ki Dalaman havaalanından geliş hem daha rahat hem de daha ekonomiktir. Dalaman havaalanından Kaşa toplu ulaşım araçlarını kullanarakta gelebilirsiniz. Tabi bu biraz zaman kaybı olmayacaksa. Dalaman havalanından Fethiye otogara giden servislere binip, Fethiye otogardan da Kaş otobüslerini kullanarak ulaşabilirsiniz. Fethiye den hareket eden güzergahtaki duraklarda çok zaman kaybettiğinden zaman açısından biraz zor olabilir, Dalaman havalanından kalkan, kaşshuttle (paylaşımlı transferler) daha ekonomik ve hızlı olacaktır. Ayrıca otobüs firmalarından kamilkoç, pamukkale otobüs firmalarını da kullanarak ulaşabilirsiniz. Kaş a ulaştıktan sonra Kaşturlarına katılmayı unutmayın:) Kaş ulaşım için Dalaman havalanı tercih edilirse mesafe daha kısadır.

Kaş a geldiniz ve turlara katılmadıysanız çok şey kaybediyorsunuz. Kaş ta turlara, aktivitelere katılmadan yapacağınız tatil biraz sıkıcı olabilir. Oturduğunuz yerden kalkın ve Kaş ın tatdını çıkarabilmek için Kekova tekne turuna, saklıkent jeep safari turuna, yamaç paraşütü aktivitesine, dalış organizayonlarına katılın.

Benzer Yazılar

kaşta tekne turları

Kaş’ ta Tekne Turları

Kaş’ ta Tekne Turları Kaşta tekne turları Kaş tatilinde en çok...
kaş tekne turları bilmeniz gerekenler

Kaş Tekne Turları Bilmeniz Gerekenler

KAŞ TEKNE TURLARI BİLMENİZ GEREKENLER YAZIYORUZ Kaş tekne turlarına katılacaksanız bu...
kaş mavi yolculuk nasıl oluyor

Kaş Kekova Mavi Yolculuk Nasıl Oluyor

Kaş mavi yolculuk nasıl yapılır diye merak edenler bu yazımız ile...
kekova tekne kiralama

Kekova Tekne Kiralama

Kekova Tekne Kiralama Kekova tekne kiralama ile bölgede muhteşem bir tekne...


× Canlı Destek İçin Buradayız