KAŞ’TA ALIŞVERİŞ

KAŞ TA ALIŞVERİŞ Kaşta alışveriş için hediyelik eşyadan eski ve yeni gümüş takılara, yöresel ve bölgesel dokuma örneklerini sunan kilim ve halılardan, antika... kaş ta alışveriş

KAŞ TA ALIŞVERİŞ

Kaşta alışveriş için hediyelik eşyadan eski ve yeni gümüş takılara, yöresel ve bölgesel dokuma örneklerini sunan kilim ve halılardan, antika eserlere, cam, seramik ve porselen işlerden bakır gibi el sanatları objelerine kadar farklı ürünlerin bulunduğu dükkanlarda değişik bütçelere uygun ürünler bulabilirsiniz. Kaş ta cuma günleri kurulan yöresel pazar ise alışveriş yapmazsanız dahi görmeniz gereken yerlerden biridir.

Kaş eski bir balıkçı kasabası. Coğrafi yapısı nedeniyle yapılaşmak zor. Ama yinede bunu engellemek zor. Kaş ta tüm alışveriş noktaları aynı yerde aslında. Burada AVM ler yok. Kaş ın eski çarşısı Uzunçarşı ufak dükkanları ve tarihi evleriyle meşhur bir çarşı. Meydandan kral mezarına giden cadde Uzun çarşı. Meydandan içeriye doğru Postahaneye giden bir diğer çarşı ise restorant ve barların, ufak hediyelikçilerin bulunduğu diğer bir caddedir. Kaş ta caddeleri gezerken yolunuzu kaybedebilirsiniz fakat aynı yerden emin olun 3 kez geçersiniz.

Kaşta alışveriş için bölgede yapılan el yapımı ürünleri bulabileceğiniz gibi bölgenin ambiyansını yaşatan butikler de mevcut. Tabi büyük kahve ve restoran zincirlerinin olmadığı Kaş ta tüm işletmeler kendine özgü tarzlarını yansıtıyor. Kahve içmek için Kaş Türk Kahvecisi her türlü kahvenin bulunduğu ufak tarz bir işletme. Kahvaltı için Felis iyi bir tercih olabilir. Akşam yemeğinde her çeşit meze ve sıcakların olduğu Ehli keyf restorant, Bahçe içinde modern ve tarz Zula Restorant. El yapımı pizza isterseniz ve fiyatı da uygun olsun derseniz Kaş Pizza Porto. Meyhane isterseniz Gelos balık, Müptela Ocakbaşı ve Voyn meyhane.

Kaş ta aktivitelere katılıp tekne turlarında kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Plajlarda harcayacağınız paranın daha azını harcayarak muhteşem koylarda tekne turunda yüzebilirsiniz.

Kaş a geldiniz ve turlara katılmadıysanız çok şey kaybediyorsunuz. Kaş ta turlara, aktivitelere katılmadan yapacağınız tatil biraz sıkıcı olabilir. Oturduğunuz yerden kalkın ve Kaş ın tatdını çıkarabilmek için Kekova tekne turuna, saklıkent jeep safari turuna, yamaç paraşütü aktivitesine, dalış organizayonlarına katılın.

Benzer Yazılar

meis yunan adası kapıda vize

Meis Yunan Adası Kapıda Vize Başvurusu

Meis Yunan Adası Kapıda Vize Başvurusu Yunanistan’a ait 10 ada için...
kaş tatil paketi

Kaş’ ta Tekne Turları

Kaş’ ta Tekne Turları Kaş’ ta tekne turları Kaş tatilinde en...
kaş tekne turları bilmeniz gerekenler

Kaş Tekne Turları Bilmeniz Gerekenler

KAŞ TEKNE TURLARI BİLMENİZ GEREKENLER YAZIYORUZ Kaş tekne turlarına katılacaksanız bu...
kaş mavi yolculuk nasıl oluyor

Kaş Kekova Mavi Yolculuk Nasıl Oluyor

Kaş mavi yolculuk nasıl yapılır diye merak edenler bu yazımız ile...


× Canlı Destek İçin Buradayız