Kekova Tekne Kiralama

Kekova Tekne Kiralama Kekova tekne kiralama ile bölgede muhteşem bir tekne turu yaparsınız. Ülkemizin birbirinden farklı sayısız güzellikleri ve tatil yerleri bulunmaktadır. Bu... kekova tekne kiralama

Kekova Tekne Kiralama

Kekova tekne kiralama ile bölgede muhteşem bir tekne turu yaparsınız. Ülkemizin birbirinden farklı sayısız güzellikleri ve tatil yerleri bulunmaktadır. Bu tatil yerlerinin arasında en gözde olanlarından birisi de hiç şüphesiz Antalya’nın Kaş ilçesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Kaş, kendine has tarihi dokusu ve doğal güzelliklere sahip. Ziyaret eden herkesi kendine hayran bırakan bir yapıya sahiptir. Sizler de bu güzel tatil beldesinde kaş tekne turu rezervasyonu yaptırarak gezinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz. Böylece Kaş’ın koylarını ve burada yer alan adaları da gezebilirsiniz. Doğal güzelliklere şahit olabilirsiniz..

Dilerseniz kekova tekne turu hizmeti de alabilirsiniz. Oldukça güzel olan Batık Kent’i ve Tersane koyunu da keyifle gezme şansına sahip olabilirsiniz. Sizlerde uygun fiyatlarla kaliteli bir tekne turu hizmeti alabilirsiniz. Kaş tekne kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz. Oldukça şirin ve güzel plaja sahip olan Kalkan’ı da atlamamak gerekir. Aynı zamanda kalkan tekne kiralama için rezervasyon yaptırarak bu şirin yerleşim yerinde hoş bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Gezintiye çıkarak dilerseniz denizin keyfini de çıkarabilirsiniz.

Kekova bölgesinde halk turizm ile uğraşıyor. Eski zamanlarda turizm olmadığı dönemde halkın geçim kaynağı balıkçılık. Turizm ile birlikte turizm acenteleri bölgede tekneleri kiralayarak hane halkı gelirine destek vermiştir. Tanıtımların ve gelen misafirlerin tekrar gelmeleri ile bölge zengin bir turizm destinasyonuna evrilmiştir.

Üçağız kekova bölgesine dolmuş ya da otobüs bulunmuyor. Kendi aracınız yok ise şöförlü transfer için www.kasshuttle.com dan fiyatlara bakabilirsiniz.

Kaş a geldiniz ve turlara katılmadıysanız çok şey kaybediyorsunuz. Kaş ta turlara, aktivitelere katılmadan yapacağınız tatil biraz sıkıcı olabilir. Oturduğunuz yerden kalkın ve Kaş ın tatdını çıkarabilmek için Kekova tekne turuna, saklıkent jeep safari turuna, yamaç paraşütü aktivitesine, dalış organizayonlarına katılın.

Benzer Yazılar

kaşta tekne turları

Kaş’ ta Tekne Turları

Kaş’ ta Tekne Turları Kaşta tekne turları Kaş tatilinde en çok...
kaş tekne turları bilmeniz gerekenler

Kaş Tekne Turları Bilmeniz Gerekenler

KAŞ TEKNE TURLARI BİLMENİZ GEREKENLER YAZIYORUZ Kaş tekne turlarına katılacaksanız bu...
kaş mavi yolculuk nasıl oluyor

Kaş Kekova Mavi Yolculuk Nasıl Oluyor

Kaş mavi yolculuk nasıl yapılır diye merak edenler bu yazımız ile...
kekova tekne turları

Kekova Tekne Turları Tek Adres

Kekova Tekne Turları Tek Adres Kekova tekne turlarında tek adres Kaş...


× Canlı Destek İçin Buradayız