Tatil İçin En Doğru Tercih Tekne Turu

Kekova Üçağız Tekne Turu Kekova üçağız tekne turu Kaş tatilinde en doğru tercih. Son zamanlarda herkes tatilini çok daha izole bir şekilde geçirmeyi... kekova üçağız tekne turu

Kekova Üçağız Tekne Turu

Kekova üçağız tekne turu Kaş tatilinde en doğru tercih. Son zamanlarda herkes tatilini çok daha izole bir şekilde geçirmeyi tercih ediyor. Bu nedenle oteller yerine daha çok tekne turları tercih edilmektedir.

Sizler de kendi arkadaş grubunuz ya da ailenizle birlikte keyifli bir şekilde tekne turu yapabilirsiniz. Kaş tekne turu ile sizler de gönül rahatlığı ile oldukça keyifli bir zaman geçirme fırsatını elde edebilirsiniz. Hemen şimdi hem uygun fiyatlı hem de gönül rahatlığı ile hijyenik bir tatil geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Kekova tekne turu ile burada yüzyıllar boyunca izlerini bırakmış farklı çağların eserlerine tanıklık edebilirsiniz. Eğer dilerseniz günü birlik dilerseniz de daha uzun süreli tekne turu rezervasyonu yaptırabilirsiniz. Kaş tekne kiralama hizmeti alarak insanlardan uzakta, şehrin kalabalığından uzakta oldukça keyifli ve huzurlu bir tatil yaşama şansını elde edebilirsiniz.

Tatilde tekne turlarına katılmak artık olmazsa olmazlarımızdan. Fakat kekova tekne turu sıradan turlardan çok başka. Yemekler olsun ,rehberlik hizmeti olsun sıradan tekne turlarından çok farklı. Kaliteli bir tekne turu için en doğru adres.  Tabi teknelerimiz üçağız köyü limanında bekliyor. İsterseniz kendi araçlarınızla ulaşıp, teknemize geçebilirsiniz. Yada acentemizin servislerinden yararlanarak gidebilirsiniz.

Üçağız köyü ve Simena köyü kendi başına özel yerlerdir. Tekne turunuzdan sonra üçağız köyündeki restorantlarda güneşi batırabilirsiniz. Köyde kısa bir gezi yapabilirsiniz.

Tabi tekneyi özel olarak murettabatlı kiralamak isterseniz aracınız yoksa www.kasshuttle.com dan şöförlü araç ile transferinizi yapabiliriz.

Kaş a geldiniz ve turlara katılmadıysanız çok şey kaybediyorsunuz. Kaş ta turlara, aktivitelere katılmadan yapacağınız tatil biraz sıkıcı olabilir. Oturduğunuz yerden kalkın ve Kaş ın tatdını çıkarabilmek için Kekova tekne turuna, saklıkent jeep safari turuna, yamaç paraşütü aktivitesine, dalış organizayonlarına katılın.

Benzer Yazılar



× Canlı Destek İçin Buradayız