Neden Kaş Tatili

Neden Kaş Tatili Neden Kaş tatili ile kendinizi ödüllendirmiyorsunuz. Kaş tatili sıradan tatil anlayışının değiştiği bir tatil. Hergün bir aktivite ile gününüz dolu...

Neden Kaş Tatili

Neden Kaş tatili ile kendinizi ödüllendirmiyorsunuz. Kaş tatili sıradan tatil anlayışının değiştiği bir tatil. Hergün bir aktivite ile gününüz dolu dolu geçer. Ufak bir tatil kasabası olduğundan hiç yabancılık çekmezsiniz. Plajları tertemizdir. Etrafında tarihi dokusu ve doğal zenginlikleri oldukça fazladır.

Bölge yıllardır hem yurtiçinden hem de yurtdışından pek çok turist çeken oldukça beğenilen bir tatil lokasyonu olarak karşımıza çıkmaktadır. Kaş ta bir günüzü tekne turuna ayırmalısınız. Tam gün süren aktivite ile yüzmeye doyarsınız. Tekne turlarının yapıldığı kekova bölgesi veya kaş çevresidir. Koylar ve deniz muhteşem. İsterseniz paylaşımlı kekova tekne turlarına katılabilirsiniz. Ya da Tekne kiralayarak kekova veya kaş çevre tekne turu yapabilirsiniz.  Sizler de tatil için ülkemizin bu en çok sevilen ve masmavi denizi ile kendine büyüleyen yerinde tatil yapmak istiyorsanız kaş tekne turu hizmeti almayı tercih edebilirsiniz. Oldukça uygun fiyatlarla sizler de tekne turu hizmeti alarak tatilinizi çok daha kaliteli bir hale getirme imkanına sahip olabilirsiniz. En çok sevilen yerlerden birisi olan Kekova adasını da ziyaret etmek için kekova tekne turu oldukça tercih edilmektedir. Burada yer alan batık kenti ve tersane koyunu merak ediyorsanız kaş tekne kiralama hizmeti sayesinde tüm bu yerleri görebilirsiniz.

Sadece tekne turları değil tabi. Bir gününüzü Kaş ve Kalkan çıkışlı Saklıkent safari turuna ayırmalısınız. Tekne turundan farklı bir konsept bir turdur. Doğal Saklıkent ve gizlikent kanyonlarını keşfedersiniz. Kanyonların içinde yürüyüş yaparsınız. Saklıkent turunu ayrıca bir çevre gezi turu olarak düşünebilirsiniz. Xanthos ve Patara antik şehirlerini ziyaret edersiniz. Kaputaş ve Patara plajlarında yüzersiniz. Patara kum tepelerinde güneşi batırırsınız. İşte bir gününüz daha zengin ve kaliteli geçmiş oldu.

Kaş ta aktivite hiç bitmez. Tatilinizde bir gününüzü dalış yaparak değerlendirebilirsiniz. Yamaç paraşütü yapabilirsiniz. Batıkşehirde deniz kanosu yapabilirsiniz. Mevsimine göre likya yolunda yürüyüş yapabilirsiniz. İşte Kaş tatili böyle bir şeydir. Hiç durmazsınız. Işıklar ülkesi Likyanın keyfini çıkarırsınız böylece Kaş tatili ile hem doğayı hemde tarihi doyuma ulaşırsınız.

Dalaman Kaş Paylaşımlı Transfer

Kaş a ulaşım hem kolay hemde düşük maliyetlidir. Dalaman havalanından Kaş ve Kalkana paylaşımlı transfer hizmeti için www.kasshuttle.com sitemizden rezervasyonlarınızı yapabilirsiniz.

Kaş a geldiniz ve turlara katılmadıysanız çok şey kaybediyorsunuz. Kaş ta turlara, aktivitelere katılmadan yapacağınız tatil biraz sıkıcı olabilir. Oturduğunuz yerden kalkın ve Kaş ın tatdını çıkarabilmek için Kekova tekne turuna, saklıkent jeep safari turuna, yamaç paraşütü aktivitesine, dalış organizayonlarına katılın.

Benzer Yazılar

kaşta tekne turları

Kaş’ ta Tekne Turları

Kaş’ ta Tekne Turları Kaşta tekne turları Kaş tatilinde en çok...
kaş tekne turları bilmeniz gerekenler

Kaş Tekne Turları Bilmeniz Gerekenler

KAŞ TEKNE TURLARI BİLMENİZ GEREKENLER YAZIYORUZ Kaş tekne turlarına katılacaksanız bu...
kaş mavi yolculuk nasıl oluyor

Kaş Kekova Mavi Yolculuk Nasıl Oluyor

Kaş mavi yolculuk nasıl yapılır diye merak edenler bu yazımız ile...
kekova tekne kiralama

Kekova Tekne Kiralama

Kekova Tekne Kiralama Kekova tekne kiralama ile bölgede muhteşem bir tekne...


× Canlı Destek İçin Buradayız