Tatilin Yeni Adresi Kaş

Kaş, gezilecek ve görülecek yerler bakımından oldukça zengin ve güzel bir tatil mekanı olarak karşımıza çıkmaktadır. Kaş’ta güzel bir tatil yapmak için sizler...

Kaş, gezilecek ve görülecek yerler bakımından oldukça zengin ve güzel bir tatil mekanı olarak karşımıza çıkmaktadır. Kaş’ta güzel bir tatil yapmak için sizler de kalabalıktan uzak olarak kaş tekne turu hizmeti alabilir ve eşsiz doğanın tadını çıkarma fırsatını elde edebilirsiniz. Kaş’ta bulunan Kekova adası küçük ve kayalık bir ada olarak karşımıza çıkmaktadır. Kekova adası tarihi kalıntıları ve batık şehri için çok fazla ziyaretçi almaktadır ve tekneler ile ziyaret edilmektedir. Sizler de kekova tekne turu tercih ederek bu güzel ve tarihi mekanları ziyaret edebilir ve keyifli bir tatil yapma şansını elde edebilirsiniz. Kekova adasına giden Kaş’tan kalkan günübirlik ya da dilediğiniz süre boyunca kalabileceğiniz farklı tekne turları tercih edebilirsiniz. Bu tekne turları ile oldukça kısa sürece Kekova’ya ulaşarak yüzme ya da dalış yapabilirsiniz. Otelde kalmak yerine kaş tekne kiralama hizmeti alarak çok daha hijyenik ve eğlenceli bir tatil yapabilirsiniz. Sizler de batık kent ve tersane koyunu daha yakından görmek için kalkan tekne kiralama hizmeti alabilirsiniz.

Kaş a geldiniz ve turlara katılmadıysanız çok şey kaybediyorsunuz. Kaş ta turlara, aktivitelere katılmadan yapacağınız tatil biraz sıkıcı olabilir. Oturduğunuz yerden kalkın ve Kaş ın tatdını çıkarabilmek için Kekova tekne turuna, saklıkent jeep safari turuna, yamaç paraşütü aktivitesine, dalış organizayonlarına katılın.

Benzer Yazılar



× Canlı Destek İçin Buradayız