Kalkan Tekne Kiralama Hizmeti İçin Doğru Adres

Kalkan Tekne Kiralama Hizmeti İçin Doğru Adres Sizler de tatilinizde denizle iç içe olmak huzuru yakalamak istiyorsanız mutlaka tekne kiralama hizmeti almalısınız. Salgın... kalkan tekne kiralama

Kalkan Tekne Kiralama Hizmeti İçin Doğru Adres

Sizler de tatilinizde denizle iç içe olmak huzuru yakalamak istiyorsanız mutlaka tekne kiralama hizmeti almalısınız. Salgın hastalık nedeniyle artık otellerde kalmak çok da mantıklı bir seçim değildir. Bu yüzden de insanlar çoğunlukla kalabalıktan uzak bir şekilde tekne turu yapmayı tercih etmektedir. Hemen şimdi sizler de kaş tekne turu için rezervasyon yaptırarak son derece keyifli bir tatil yapma fırsatını elde edebilirsiniz. Kaş’ın birbirinden farklı güzelliklerini keşfetmek ve bu mükemmel doğada güzel vakit geçirmek istiyorsanız hemen şimdi kekova tekne turu yapma şansını elde edebilirsiniz. Oldukça hijyenik olan teknemizde, sizler için özel olarak hazırlanan yemekleri eşsiz manzarada yiyebilirsiniz. Uygun fiyatlarla kaş tekne kiralama hizmeti alarak sizler de tatilinizi çok daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Artık kalkan tekne kiralama hizmeti almak firmamız sayesinde çok daha uygun fiyatlarla size sunulmaktadır. Sizler de tüm yılın yorgunluğunu atmak ve güzel vakit geçirmek için bizi tercih edebilirsiniz.

Şunu da belirtmek gerekir ki; Kalkan limandan kiralanacak tekneler ile Kalkan etrafındaki koylarda tekne turu yapılabilir. Kekova bölgesini görmek için Üçağız köyüne gitmek gerekiyor. Üçağız köyü Kalkan ‘a 60 km mesafede. Kekova tekne turu için diğer bir alternatif ise Kaş limandan hareket etmek. Tabi Kaş limandan Hareket eden tekneler ile Kekova 2 saat sürüyor. Aslında tercih sizlere bağlı. Teknede sailing şeklinde hareket etmek isterseniz Kaş limandan hareketli tekne turu doğru tercih. Kekova bölgesini tam anlamıyla gezmek için üçağız köyünden tekne turu yapmak daha doğru olabilir.

KALKAN TEKNE KİRALAMA NASIL YAPILIR ?

  • Kalkan Limandan Kalkan Teknelere Ön Rezervasyon Yapılır
  • Ön Ödeme Yaptıktan sonra Tekne Size Rezerve Edilir.
  • Öğle Yemeğinde Ne Yemek İstediğinizi Söylersiniz.
  • İçeceklerinizi Kendiniz Getirebilirsiniz.
  • Tekne 10:00 da Kalkış Yapıyor, Dönüşü 18:00.

Kalkan’dan Kaş 30 km mesafededir. Üçağız köyüne ya da Kaş ‘ a gitmek için transfer hizmetleri de bulunuyor. www.kasshuttle.com adresinden transfer hizmeti fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Kaş a geldiniz ve turlara katılmadıysanız çok şey kaybediyorsunuz. Kaş ta turlara, aktivitelere katılmadan yapacağınız tatil biraz sıkıcı olabilir. Oturduğunuz yerden kalkın ve Kaş ın tatdını çıkarabilmek için Kekova tekne turuna, saklıkent jeep safari turuna, yamaç paraşütü aktivitesine, dalış organizayonlarına katılın.

Benzer Yazılar

kaşta tekne turları

Kaş’ ta Tekne Turları

Kaş’ ta Tekne Turları Kaşta tekne turları Kaş tatilinde en çok...
kaş tekne turları bilmeniz gerekenler

Kaş Tekne Turları Bilmeniz Gerekenler

KAŞ TEKNE TURLARI BİLMENİZ GEREKENLER YAZIYORUZ Kaş tekne turlarına katılacaksanız bu...
kaş mavi yolculuk nasıl oluyor

Kaş Kekova Mavi Yolculuk Nasıl Oluyor

Kaş mavi yolculuk nasıl yapılır diye merak edenler bu yazımız ile...
kekova tekne kiralama

Kekova Tekne Kiralama

Kekova Tekne Kiralama Kekova tekne kiralama ile bölgede muhteşem bir tekne...


× Canlı Destek İçin Buradayız