KAPUTAŞ PLAJI

KAPUTAŞ PLAJI Kalkan Kaş arasında yer alan kaputaş plajının mavi,yeşil ve sarının birbirine geçmiş tonlarına sahip denizi ve kumsalını görünce kartpostala bakıyor gibi...

KAPUTAŞ PLAJI

Kalkan Kaş arasında yer alan kaputaş plajının mavi,yeşil ve sarının birbirine geçmiş tonlarına sahip denizi ve kumsalını görünce kartpostala bakıyor gibi hissedebilirsiniz. 187 basamaktan oluşan merdiveni inerek, kanyondan gelen ve yerin altına inerek akan suyun deniz kıyısında kumlar arasından süzülerek akması sonucu genel olarak serin ve turkuaz rengindeki suyuna dalabilirsiniz.

Kaputaş plajına Kaş tan başlayan Saklıkent Jeep safari turuyla gidebileceğiniz gibi, Kaş otogardan kalkan patara dolmuşlarıyla da gidebilirsiniz.

Kaş a geldiniz ve turlara katılmadıysanız çok şey kaybediyorsunuz. Kaş ta turlara, aktivitelere katılmadan yapacağınız tatil biraz sıkıcı olabilir. Oturduğunuz yerden kalkın ve Kaş ın tatdını çıkarabilmek için Kekova tekne turuna, saklıkent jeep safari turuna, yamaç paraşütü aktivitesine, dalış organizayonlarına katılın.

Benzer Yazılar

kaşta tekne turları

Kaş’ ta Tekne Turları

Kaş’ ta Tekne Turları Kaşta tekne turları Kaş tatilinde en çok...
kaş tekne turları bilmeniz gerekenler

Kaş Tekne Turları Bilmeniz Gerekenler

KAŞ TEKNE TURLARI BİLMENİZ GEREKENLER YAZIYORUZ Kaş tekne turlarına katılacaksanız bu...
kaş mavi yolculuk nasıl oluyor

Kaş Kekova Mavi Yolculuk Nasıl Oluyor

Kaş mavi yolculuk nasıl yapılır diye merak edenler bu yazımız ile...
kekova tekne kiralama

Kekova Tekne Kiralama

Kekova Tekne Kiralama Kekova tekne kiralama ile bölgede muhteşem bir tekne...


× Canlı Destek İçin Buradayız