Kaş Kekova Tekne Kiralama Hizmeti

Kaş Kekova Tekne Kiralama Hizmeti Kaş kekova tekne kiralama hizmeti ile kendizi ödüllendirin. Hepimiz oldukça yorucu ve yıpratıcı bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte... kaş kekova tekne kiralama hizmeti

Kaş Kekova Tekne Kiralama Hizmeti

Kaş kekova tekne kiralama hizmeti ile kendizi ödüllendirin. Hepimiz oldukça yorucu ve yıpratıcı bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte elbette en çok hayalini kurduğumuz şeylerden birisi tüm dertlerden ve kalabalıktan uzak rahat bir tatil yapmak. Eğer sizler de bu yaz izole ve keyifli bir tatil yapmak istiyorsanız gönül rahatlığı ile kaş tekne turu tercih edebilirsiniz.

Sizler de Kaş’a gelerek burada birbirinden farklı tarihi manzaraya ve doğal güzelliklere şahit olma şansını elde edebilirsiniz. Sizlere kekova tekne turu hizmeti sunan firmamız sayesinde bu adayı keşfetme şansını elde edebilirsiniz. Yüzmeye elverişli masmavi koylarda denizin tadını doyasıya çıkarma imkânına sahip olabilirsiniz. Hemen şimdi sizler de gönül rahatlığıyla kaş tekne kiralama hizmeti alarak son derece keyifli bir şekilde kalabalıktan uzak ve keyifli bir tatil yapma fırsatına sahip olabilirsiniz. Bu güzel manzaralar eşliğinde keyifli müzikler dinlemek ve lezzetli yemekler ile taçlandırmak istiyorsanız hemen şimdi kalkan tekne kiralama hizmeti alarak oldukça güzel bir tatil geçirme şansını kolay bir şekilde elde edebilirsiniz..

Kalkan ya da Kaş ta kalan tüm tatilcilerimizin tekne turu yapmalıdır. Tekne kiralama aslında gruplar için daha ekonomik ve rahattır. Öğle yemeği dahil mürettabatlı tekneler ile tam gün tekne turu yapabilirsiniz. Bizim önerimiz şöyle: Eğer kekovayı görmek isterseniz Üçağız çıkışlı tekne kiralamalısınız. Sadece yüzmek istiyorsanız Kaş ya da Kalkan çıkışlı adalar turu yapmanızı öneririz. Maliyet olarak aslında çok fazla fark yok. Sadece hangi bölgede tur yapmak istediğinize karar vermelisiniz. Kekova bölgesini görmediyseniz. İlk önceliğiniz kekova tekne turu olmalı. Fakat Kaş tan çıkışlı tekne yada üçağız çıkışlı tekne kiralamalısınız. Kalkan çıkışlı kekova tekne turu yok. Üçağız köyüne kendi aracınızla gidebilirsiniz. Kaş tan 30 km ve Kalkandan 60km mesafede. Eğer aracınız yok ise www.kasshuttle.com sitemizden şöförlü transfer hizmeti fiyatlarını kontrol edebilirsiniz.

KAŞ KEKOVA TEKNE KİRALAMA HİZMETİNİ HANGİ FİRMADAN ALINIR, NELERE DİKKAT EDİLİR

  • Öncelikle Yat Kiralama Firmasını Tercih Ederken Türsab Üyesi Seyahat Acentası Olmasına Dikkat Edin
  • Türsab Üyesi Yasal Acentalar, Turizm Bakanlığı Onayı İle Kurulurlar ve Sundukları Ürünler Teminat Altındadır.
  • Tekne Kiralayacağınız Acentanın Bölgeye Hakim Olup Olmadığını İnternet Araştırmasından,Yorumlarda Kontrol Edin.
  • Bölgeye Hakim Acentalar, Herhangi Bir Sorunda Sizi Yalnız Bırakmazlar.
  • Teknelerin Kendi Bünyesinde veya Kiralık Olan Acentalar Hizmeti Daha Rahat Verirler.

Kaş a geldiniz ve turlara katılmadıysanız çok şey kaybediyorsunuz. Kaş ta turlara, aktivitelere katılmadan yapacağınız tatil biraz sıkıcı olabilir. Oturduğunuz yerden kalkın ve Kaş ın tatdını çıkarabilmek için Kekova tekne turuna, saklıkent jeep safari turuna, yamaç paraşütü aktivitesine, dalış organizayonlarına katılın.

Benzer Yazılar

kaşta tekne turları

Kaş’ ta Tekne Turları

Kaş’ ta Tekne Turları Kaşta tekne turları Kaş tatilinde en çok...
kaş tekne turları bilmeniz gerekenler

Kaş Tekne Turları Bilmeniz Gerekenler

KAŞ TEKNE TURLARI BİLMENİZ GEREKENLER YAZIYORUZ Kaş tekne turlarına katılacaksanız bu...
kaş mavi yolculuk nasıl oluyor

Kaş Kekova Mavi Yolculuk Nasıl Oluyor

Kaş mavi yolculuk nasıl yapılır diye merak edenler bu yazımız ile...
kekova tekne kiralama

Kekova Tekne Kiralama

Kekova Tekne Kiralama Kekova tekne kiralama ile bölgede muhteşem bir tekne...


× Canlı Destek İçin Buradayız