Kaş Kekova Mavi Yolculuk Nasıl Oluyor

Kaş mavi yolculuk nasıl yapılır diye merak edenler bu yazımız ile turun genel çerçevesini çizebilirler. Başlayalım. Mavi yolculuk turlarında dikkat etmeniz gerekenler listesinde... kaş mavi yolculuk nasıl oluyor

Kaş mavi yolculuk nasıl yapılır diye merak edenler bu yazımız ile turun genel çerçevesini çizebilirler. Başlayalım. Mavi yolculuk turlarında dikkat etmeniz gerekenler listesinde ilk sırada kuşkusuz ,mavi yolculuk turunda teknede bulunanlar ile olan yakınlık durumunuz. Mavi yolculuk turları aslında kabin kiralama olarak başladı ve yabancı turistlerin ilgisi yoğundu. Tabi hala yoğun. Her çift bir kabin kiralayıp tura katılıyordu. Genelde tekneler 3 kabin ile 8 kabin arasında değişiyor. Ama yerli gezginlerin de bu  kıyıları keşfeden dünya harikası turu keşfi ile teknelerde kabin kiralama yerine tekneyi tanıdık arkadaş grupları ya da aileleri ile kiralama yoluna gittiler. Böylelikle teknede yaşanabilecek huzursuzluklar ortadan kaldırıldı. Tavsiyemiz de bu yöndedir. Tekneyi komple kendi grubunuzu oluşturup kiralayın.

Diğer dikkat etmeniz gereken nokta, tekne mürettebatı. Dolayısı ile tekneyi kiralarken güvenilir, ve işinin arkasında duran, Turizm Bakanlığı belgeli Türsab üyesi acentaları tercih edin. Bu acentalar ile yaşayabileceğiniz her türlü sorun, Bakanlık ve Türsab Güvencesi altında.  Tabi Yukarıda anlattıklarımız tamam. Şimdi mavi yolculuk turunda takip edilecekleri anlatalım.

Tekneleri kumanyasız olarak kiralayın. Ne demek kumanyasız ? Yani teknede öğünlerde ne yiyeceğinizi siz alın. Markasına kadar, balık ve et ürünlerinde istediğiniz ürünü kendiniz seçin. Mavi yolculuk boyunca kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri teknede sunulur. Dolayısıyla kahvaltıda istediğiniz peynirden, zeytine kadar ne istediğinizi kendiniz belirlersiniz. Kendinize tur boyunca bir menü hazırlayın. Öğlen ne istersiniz, akşam ne istersiniz gibi. Bu menüyü tekne mürettebatına veririsiniz ve isteğiniz doğrultusunda öğünler hazırlanır. Teknedeki tüm öğünler, tekne mürettebatı tarafından hazırlanır. Hazırlığı ve temizliği yapılır. Tekne turu esnasındaki kumanya alışverişlerini isterseniz sizin verdiğiniz listeye göre ,tekne mürettebatı da alır ve size fiş karşılığında teslim eder, siz de ödemesini yaparsınız. Bu da bir seçenektir. Teknede tüketilecek mangal kömüründen ,ıslak mendile kadar almanız gerekir.

Peki tekne personeli ne yiyecek? Mürettebat kendi malzemesini kullanarak kendi öğünlerini hazırlıyor.

Tekne kabinlerinde Klima var mı? Teknelerin çoğunda olabileceği gibi olmayanlar da çoğunlukta. Klima olan teknelerde, günlük kullanım limiti oluyor. Örneğin günlük 4 saat klima kullanılabilir. İsterseniz güvertede de geceleyebilirsiniz. Cibinlik altında sineklerden korunabilirsiniz.

Peki mavi yolculukta karaya çıkış oluyor mu? Tabi tercih edilen rotaya bağlı olarak limanı olan kıyılara yanaşabilir ve karaya çıkış sağlanabilir.

Kabinlerde havlu ve nevresim gibi malzemeler sağlanıyor mu? Evet tüm malzemeler sağlanıyor. Kabin temizliği sizin sorumluluğunuzda.

Tekneye giriş ve çıkış saatleri nasıl oluyor ? Genelde öğleden sonra 15:00 civarında tekneye giriş, sabah 09:00 da çıkış oluyor.

Umarız Kaş mavi yolculuk nasıl yapılır sorununa biraz da olsa bilgi vermişizdir. Tüm sorularınız için bizi arayabilirsiniz.

Genel Kaş kekova Kaş mavi tur rotası için tıklayınız.

Kaş a geldiniz ve turlara katılmadıysanız çok şey kaybediyorsunuz. Kaş ta turlara, aktivitelere katılmadan yapacağınız tatil biraz sıkıcı olabilir. Oturduğunuz yerden kalkın ve Kaş ın tatdını çıkarabilmek için Kekova tekne turuna, saklıkent jeep safari turuna, yamaç paraşütü aktivitesine, dalış organizayonlarına katılın.

Benzer Yazılar

kaşta tekne turları

Kaş’ ta Tekne Turları

Kaş’ ta Tekne Turları Kaşta tekne turları Kaş tatilinde en çok...
kaş tekne turları bilmeniz gerekenler

Kaş Tekne Turları Bilmeniz Gerekenler

KAŞ TEKNE TURLARI BİLMENİZ GEREKENLER YAZIYORUZ Kaş tekne turlarına katılacaksanız bu...
kekova tekne kiralama

Kekova Tekne Kiralama

Kekova Tekne Kiralama Kekova tekne kiralama ile bölgede muhteşem bir tekne...
kekova tekne turları

Kekova Tekne Turları Tek Adres

Kekova Tekne Turları Tek Adres Kekova tekne turlarında tek adres Kaş...


× Canlı Destek İçin Buradayız