KAŞ ‘TA DENİZ ve PLAJLAR

Kaş plaj olarak oldukça zengindir. Kaş çevresinde deniz oldukça berrak ve temizdir. Türkiye’nin en sıcak bölgelerinden olan Kaş ta su sıcaklığı bahar ve...

Kaş plaj olarak oldukça zengindir. Kaş çevresinde deniz oldukça berrak ve temizdir. Türkiye’nin en sıcak bölgelerinden olan Kaş ta su sıcaklığı bahar ve yaz aylarında genelde 20 derecenin üzerinde seyreder. Ancak kaynak sularının denize karıştığı Küçük Çakıl ve Büyük çakıl gibi birkaç bölgede deniz suyu sıcaklığı daha düşüktür. Kaş ın karşısında bulunan Limanağzı plajına, Kaş limandan kalkan dolmuş kayıklarla 15 dakikada ulaşabilirsiniz. Kaş Limanağzı plajına karadan arabayla ulaşım bulunmamaktadır. Kaş’ ın batısında Kalkan’a giden yol üzerinde yeni marinayı ziyaret edebilirsiniz. Yine Kalkan’ a giden yol üzerinde bulunan Akçagerme plajına gidebilirsiniz, bu plaj çocuklu aileler için oldukça uygundur. kaş Çukurbağ yarımadası tarafına düşen İnceboğaz plajı, Hidayetin koyu, belediye halk plajı gidilebilecek plajlar arasındadır. Kaş merkezde limana en yakın plaj ise asmaaltı plajıdır.

Kaş a geldiniz ve turlara katılmadıysanız çok şey kaybediyorsunuz. Kaş ta turlara, aktivitelere katılmadan yapacağınız tatil biraz sıkıcı olabilir. Oturduğunuz yerden kalkın ve Kaş ın tatdını çıkarabilmek için Kekova tekne turuna, saklıkent jeep safari turuna, yamaç paraşütü aktivitesine, dalış organizayonlarına katılın.

Benzer Yazılar

kaşta tekne turları

Kaş’ ta Tekne Turları

Kaş’ ta Tekne Turları Kaşta tekne turları Kaş tatilinde en çok...
kaş tekne turları bilmeniz gerekenler

Kaş Tekne Turları Bilmeniz Gerekenler

KAŞ TEKNE TURLARI BİLMENİZ GEREKENLER YAZIYORUZ Kaş tekne turlarına katılacaksanız bu...
kaş mavi yolculuk nasıl oluyor

Kaş Kekova Mavi Yolculuk Nasıl Oluyor

Kaş mavi yolculuk nasıl yapılır diye merak edenler bu yazımız ile...
kekova tekne kiralama

Kekova Tekne Kiralama

Kekova Tekne Kiralama Kekova tekne kiralama ile bölgede muhteşem bir tekne...


× Canlı Destek İçin Buradayız