Kaş Tatilinde Yapılacaklar

 Kaş Tatilinde Yapılacaklar Yapılacaklar listesinde öncelikle Kaş Kekova tekne turu, saklıkent safari turu ve dalış turları ilk sıralarda geliyor. Kaş turistik açıdan antik... kaş tatilinde yapılacaklar

 Kaş Tatilinde Yapılacaklar

Yapılacaklar listesinde öncelikle Kaş Kekova tekne turu, saklıkent safari turu ve dalış turları ilk sıralarda geliyor. Kaş turistik açıdan antik kentleri, masmavi denizi ve gezilecek yerleri ile çok fazla beğeni toplamaktadır. Tekne turu yapılırken paylaşımlı tekne turlarına katılabilirsiniz. Ya da özel mürettabatlı tekne kiralayabilirsiniz. Kendinize ve ailenize güzel bir tatil yaşatmak istiyorsanız sizler de bu sene bir farklılık yapıp Kaş ta tekne kiralama imkanından yararlanabilirsiniz.

Ülkemizin yazın en çok tercih edilen yerlerinden birisi olan Kaş’ı tercih ederek sizler de kaş tekne turu hizmeti alma şansını elde edebilirsiniz. Kekova ve Kaş bölgesinde tekne turu yapabilirsiniz. Tekne kiralama hizmetinde tekneler sadece size tahsis ediliyor. Sizler de Kaş’ı tercih ederek buradan kekova tekne turu için hizmet alabilirsiniz. Böylece sizler de dilediğiniz arkadaş grubunuz ya da ailenizle beraber oldukça keyifli ve bir o kadar da güzel bir tatil yaşama şansını elde edebilirsiniz. Tekne kiralarken hijyen konusuna da dikkat ederek sizlere son derece hijyenik bir hizmet sunan kaş tekne kiralama firmamızı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Kaş liman çıkışlı tekne ya da üçağız çıkışlı tekne turu için transfer hizmeti almak isterseniz www.kasshuttle.com sitesinden rezervasyon yapabilirsiniz.

Kaş Tatilinde Yapılacaklar Listesi

Kaş tatilinde yapılacaklar listesindeki diğer bir yapılması gereken ise Saklıkent safari turudur. Kaş ve Kalkan bölgesinden Saklıkent safari turuna katılabilirsiniz. Detaylı tur ve güzergah bilgisi için kaş saklıkent safari turu programını inceleyebilir ve rezervasyonlarınızı yapabilirsiniz. Saklıkent safari turu aslında bir nevi çevre gezisi turudur. Kaş ve Kalkan etrafındaki doğal kanyonları gezersiniz. Muhteşem plajlarda yüzebilirsiniz. Tarihi Likya şehirlerini keşfedebilirsiniz. Bebekli aileler ile kanyonlarda yürümek zor olsa da 7 yaş ve üzeri için uygun bir aktivitedir.

Kaş ve Kalkan tatilinde dalış yapmadan olmaz tabiki. Kaş önemli bir dalış noktasıdır. Deneme dalışı ile 15 yaş ve üstü herkes dalabilir. Yüzme bilmemek önemli değil. Eğitmen eşliğinde yapılıyor. Kaş ın etrafında bulunan 34 dalış noktasından bir tanesine tekne ile sizi götürüyoruz. Dalış eğitmenimiz size ekipmanlar hakkında eğitim veriyor. Ardından eğitmenimizle bire bir dalışa geçiyorsunuz. Maksimum derinlik 5 ya da 6 metre. Su altında 20 dakika kalıyorsunuz. Su altı resimleriniz çekiliyor ve satılıyor. İsteyenler resimleri alabiliyor ücret karşılığında.

Sizde bu aktiviteleri yaptıktan sonra yamaç paraşütü, deniz kanosu ve canyoning aktivitelerine de katılabilirsiniz.

Kaş a geldiniz ve turlara katılmadıysanız çok şey kaybediyorsunuz. Kaş ta turlara, aktivitelere katılmadan yapacağınız tatil biraz sıkıcı olabilir. Oturduğunuz yerden kalkın ve Kaş ın tatdını çıkarabilmek için Kekova tekne turuna, saklıkent jeep safari turuna, yamaç paraşütü aktivitesine, dalış organizayonlarına katılın.

Benzer Yazılar

kaşta tekne turları

Kaş’ ta Tekne Turları

Kaş’ ta Tekne Turları Kaşta tekne turları Kaş tatilinde en çok...
kaş tekne turları bilmeniz gerekenler

Kaş Tekne Turları Bilmeniz Gerekenler

KAŞ TEKNE TURLARI BİLMENİZ GEREKENLER YAZIYORUZ Kaş tekne turlarına katılacaksanız bu...
kaş mavi yolculuk nasıl oluyor

Kaş Kekova Mavi Yolculuk Nasıl Oluyor

Kaş mavi yolculuk nasıl yapılır diye merak edenler bu yazımız ile...
kekova tekne kiralama

Kekova Tekne Kiralama

Kekova Tekne Kiralama Kekova tekne kiralama ile bölgede muhteşem bir tekne...


× Canlı Destek İçin Buradayız