Kaş Tekne Turları Hizmetinizde

Kaş Tekne Turları Hizmetinizde Kaş tekne turları bölgenin en çok tercih edilen aktivitesi. Uzun ve yorucu bir yılın ardından en çok ihtiyaç duyulan... kaş tekne turları bilmeniz gerekenler

Kaş Tekne Turları Hizmetinizde

Kaş tekne turları bölgenin en çok tercih edilen aktivitesi. Uzun ve yorucu bir yılın ardından en çok ihtiyaç duyulan şeylerden birisi de keyifli bir tatildir. Sizler de keyifli bir tatil yaşamak istiyorsanız bir otelde kalmak yerine doğayla iç içe olacağınız bir tekne kiralama imkanını tercih edebilirsiniz. Kaş tekne turu ile buranın farklı bir yönünü keşfedebilirsiniz. Böylece keyifli vakit geçirme şansını elde edebilirsiniz. Kaş, gezilecek ve görülecek yerler bakımından oldukça zengindir. Her yaz sezonunda binlerce turist çekmektedir.

Dilerseniz kekova tekne turu hizmeti alabilirsiniz. Böylece en çok ziyaret edilen batık kent ve tersane koyunu da görme şansını elde edersiniz. Kaş tekne kiralama seçeneği ile oldukça hijyenik bir ortamda kendi arkadaş grubunuz ve ailenizle son derece keyifli bir tatil yapabilirsiniz. Hemen şimdi kalkan tekne kiralama seçeneğinden de faydalanarak teknemizde sizlere sunulan eğlenceleri, yemekleri değerlendirme şansını elde edebilirsiniz.

Kaş tekne turlarında üçağız köyünden kalkan turlar daha iyi. Görülecek yerler bakımından daha fazla. Çok daha fazla koyda yüzme molası veriliyor. Teknede müzik yayınları yok. Yemekler sıradan tekne turlarında olduğu gibi değil. Çok leziz. Teknelerde rehberlik hizmeti veriliyor. Kaş tan servislerle üçağız köyüne 30 kmlik bir yolculuktan sonra tekneye biniyorsunuz. Acenteler misafirlerine transfer dahil yada hariç olarak 2 farklı fiyat veriyor. Dilerseniz kendi aracınızla gidip, üçağızda acentenin teknesine binebilirsiniz.

Kalabalık bir grup iseniz kekova tekne kiralama daha uygun bir tercih olur. Sadece tekne kiralama için ücret ödemek için kendi aracınızla üçağız köyüne gidin. Bu daha ekonomik bir tercih. Aracınız yoksa transfer hizmetini www.kasshuttle.com sitesinden inceleyebilirsiniz

KAŞ TEKNE TURLARI HANGİ KOYLARA GİDİYOR

  • İNÖNÜ KOYU
  • ÇOBAN KOYU
  • UFAK DERE KOYU
  • AKVARYUM KOYU.

 

 

Kaş a geldiniz ve turlara katılmadıysanız çok şey kaybediyorsunuz. Kaş ta turlara, aktivitelere katılmadan yapacağınız tatil biraz sıkıcı olabilir. Oturduğunuz yerden kalkın ve Kaş ın tatdını çıkarabilmek için Kekova tekne turuna, saklıkent jeep safari turuna, yamaç paraşütü aktivitesine, dalış organizayonlarına katılın.

Benzer Yazılar

kaşta tekne turları

Kaş’ ta Tekne Turları

Kaş’ ta Tekne Turları Kaşta tekne turları Kaş tatilinde en çok...
kaş tekne turları bilmeniz gerekenler

Kaş Tekne Turları Bilmeniz Gerekenler

KAŞ TEKNE TURLARI BİLMENİZ GEREKENLER YAZIYORUZ Kaş tekne turlarına katılacaksanız bu...
kaş mavi yolculuk nasıl oluyor

Kaş Kekova Mavi Yolculuk Nasıl Oluyor

Kaş mavi yolculuk nasıl yapılır diye merak edenler bu yazımız ile...
kekova tekne kiralama

Kekova Tekne Kiralama

Kekova Tekne Kiralama Kekova tekne kiralama ile bölgede muhteşem bir tekne...


× Canlı Destek İçin Buradayız