Kaş Tekne Turu İle Maviye Yolculuk

Kaş Tekne Turu ile Maviye Yolculuk Tekne turu özellikle son zamanlarda salgın hastalık sebebiyle en çok tercih edilen tatil seçeneklerinden biri olarak karşımıza... kaş tekne turu

Kaş Tekne Turu ile Maviye Yolculuk

Tekne turu özellikle son zamanlarda salgın hastalık sebebiyle en çok tercih edilen tatil seçeneklerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Tekne turu sayesinde çok daha keyifli ve sadece istediğiniz kişilerle tatil yapmak mümkün olacaktır. Dilerseniz günü birlik dilerseniz çok daha uzun süreli tekne turu yapma ihtimalini elde edebilirsiniz. Kaş tekne turu sayesinde Akdeniz’in masmavi denizinde güzel bir yolculuk yapma fırsatına sahip olabilirsiniz. Sizler de yaz tatilinizi tekne turu ile sevdiğiniz kişilerle beraber güzel yemekler ve müzikler eşliğinde geçirme şansına sahip olabilirsiniz. Eğer isterseniz Kekova tekne turu hizmeti alarak burada bulunan Batık Kent’i ziyaret etme fırsatını elde edebilirsiniz. Sizler de hemen şimdi kaş tekne kiralama hizmeti alarak dilediğiniz tarihler için erkenden rezervasyon yaptırma şansına sahip olabilirsiniz. Kalkan da yine turistik anlamda dikkat çeken son derece sakin ve güzel plajı olan bir yerleşim yeridir. Burayı ziyaret etmek için kalkan tekne kiralama seçeneğini tercih edebilir ve oldukça keyifli bir şekilde zaman geçirebilirsiniz.

KAŞ TEKNE TURU MAVİ YOLCULUK ROTASI NASIL OLUYOR ?

Aslında rota Kaş kekova bölgesinde hazırlanıyor. Tekne Kaş limandan hareket ediyor. Planlanan tatil süresine göre 5 günlük ya da haftalık bir program hazırlanıyor. Konaklamalar koylarda yapılıyor. Sabah kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri teknede sunuluyor. Karaya ayak basılan yerler neredeyse sıfıra yakın. Tekne Kaş limandan çıkış saati 16:00pm. ilk olarak inönü koyunda demir atıp, akşam yemeği ve geceleme yapılıyor. sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kekova bölgesine doğru yola çıkılı, bol yüzmeli dolu dolu bir deniz tatili sunuluyor.

Kaş a geldiniz ve turlara katılmadıysanız çok şey kaybediyorsunuz. Kaş ta turlara, aktivitelere katılmadan yapacağınız tatil biraz sıkıcı olabilir. Oturduğunuz yerden kalkın ve Kaş ın tatdını çıkarabilmek için Kekova tekne turuna, saklıkent jeep safari turuna, yamaç paraşütü aktivitesine, dalış organizayonlarına katılın.

Benzer Yazılar

kaşta tekne turları

Kaş’ ta Tekne Turları

Kaş’ ta Tekne Turları Kaşta tekne turları Kaş tatilinde en çok...
kaş tekne turları bilmeniz gerekenler

Kaş Tekne Turları Bilmeniz Gerekenler

KAŞ TEKNE TURLARI BİLMENİZ GEREKENLER YAZIYORUZ Kaş tekne turlarına katılacaksanız bu...
kaş mavi yolculuk nasıl oluyor

Kaş Kekova Mavi Yolculuk Nasıl Oluyor

Kaş mavi yolculuk nasıl yapılır diye merak edenler bu yazımız ile...
kekova tekne kiralama

Kekova Tekne Kiralama

Kekova Tekne Kiralama Kekova tekne kiralama ile bölgede muhteşem bir tekne...


× Canlı Destek İçin Buradayız