Kekova Tekne Turları Tek Adres

Kekova Tekne Turları Tek Adres Kekova tekne turlarında tek adres Kaş Turları firması. Kaş taki tüm aktivite ve turları en iyi fiyatla direkt... kekova tekne turları

Kekova Tekne Turları Tek Adres

Kekova tekne turlarında tek adres Kaş Turları firması. Kaş taki tüm aktivite ve turları en iyi fiyatla direkt üreticiden alırsınız. Tatilinizi çok daha keyifli bir hale getirmek istiyorsanız sizler de bu sefer tekne turunu tercih edebilirsiniz. Tekne turu ile sizler de şehrin kabalığından uzak ve kendi aileniz ya da arkadaş grubunuzla oldukça keyifli bir tatil yapma şansını elde edebilirsiniz. Hemen şimdi sizler de Kaş tekne turu için rezervasyon yaptırarak Kaş’ın birbirinden güzel yerlerini ziyaret edebilirsiniz. En çok ziyaret edilen yerlerden birisi de Kekova adası olarak karşımıza çıkmaktadır.

Yalnızca tekne ile ziyaret edilen Kekova adası için kekova tekne turu rezervasyonu yaptırarak antik şehri keşfedebilirsiniz. Tersane koyunda dilediğiniz gibi denizin tadını çıkarma şansına sahip olabilirsiniz. Hemen şimdi sizler de kaş tekne kiralama hizmetleri için gönül rahatlığı ile firmamızı tercih edebilirsiniz. Böylece oldukça hijyenik bir ortamda yalnızca sevdiklerinizle izole bir şekilde mükemmel bir manzara eşliğinde tatilinizi yapabilirsiniz. Üstelik kalkan tekne kiralama hizmeti sayesinde de kalkan adında şirin ve sevimli bu yerleşim yerini ziyaret edebilir keyifli bir akşam gezintisine de çıkabilirsiniz.

Kaş ta seyahat acenteleri genelde servis ile sizleri üçağız köyüne götürüyorlar. Kekova tekne turları için Kaş tan hareket eden tekneler de mevcut. Fakat kekova bölgesine ulaşmak deniz yoluyla minimum 1 buçuk saat sürüyor. Birde bu gidişin dönüşü var. Tabi dalga olmaz ise toplam 3 saat yolda seyir halinde geçiyor. İşte acenteler aslında daha fazla maliyete katlanarak servis araçları kiralıyorlar. üçağız köyüne 40 dakikalık bir transfer yapıyorlar. Yoldan zaman kazanıyorlar. Böylece bölgede tekne ile daha fazla yer görme ve yüzme olanağınız oluyor.

Tabi üçağız köyüne kendi aracınızla gidebilirsiniz. Böylece transfer ücreti düşeceğinden daha az ödersiniz.

Tatile grup halinde geldiyseniz. Kekova tekne kiralama hizmeti almanızı öneririz. Ama üçağız köyünden hareketli tur daha mantıklı ,az yorucu ve daha zengin. Fiyatı da daha uygun. Kendi aracınız yoksa www.kasshuttle.com sitemizden şöförlü transfer hizmeti fiyatlarını kontrol edebilirsiniz.

Kaş a geldiniz ve turlara katılmadıysanız çok şey kaybediyorsunuz. Kaş ta turlara, aktivitelere katılmadan yapacağınız tatil biraz sıkıcı olabilir. Oturduğunuz yerden kalkın ve Kaş ın tatdını çıkarabilmek için Kekova tekne turuna, saklıkent jeep safari turuna, yamaç paraşütü aktivitesine, dalış organizayonlarına katılın.

Benzer Yazılar

kaşta tekne turları

Kaş’ ta Tekne Turları

Kaş’ ta Tekne Turları Kaşta tekne turları Kaş tatilinde en çok...
kaş tekne turları bilmeniz gerekenler

Kaş Tekne Turları Bilmeniz Gerekenler

KAŞ TEKNE TURLARI BİLMENİZ GEREKENLER YAZIYORUZ Kaş tekne turlarına katılacaksanız bu...
kaş mavi yolculuk nasıl oluyor

Kaş Kekova Mavi Yolculuk Nasıl Oluyor

Kaş mavi yolculuk nasıl yapılır diye merak edenler bu yazımız ile...
kekova tekne kiralama

Kekova Tekne Kiralama

Kekova Tekne Kiralama Kekova tekne kiralama ile bölgede muhteşem bir tekne...


× Canlı Destek İçin Buradayız