Tatil İçin En İyi Tercih Tekne Turu

Kaş tekne turu fiyatları farklılık gösteriyor. Öncelikle teknenin çıkış noktasına göre değişiyor fiyatlar. Kaş liman çıkışlı paylaşımlı kekova tekne turları başka fiyat. Kaş...

Kaş tekne turu fiyatları farklılık gösteriyor. Öncelikle teknenin çıkış noktasına göre değişiyor fiyatlar. Kaş liman çıkışlı paylaşımlı kekova tekne turları başka fiyat. Kaş tan servs araçlarıyla başlayıp,üçağız köyünden tekne binilen turlar başka fiyat. Üçağız köyünden başlayan tekne turlarında da farklı fiyatlar sunuluyor. Eğer acentelerin servislerini kullanırsanız bir fiyat veriliyor. Kendi aracınızla üçağız köyüne gidip oradan acentenin teknesine binerseniz başka fiyat veriliyor. Transfer maliyetini düşüyorlar. Aslında nasıl olursa olsun gününüzün kaliteli geçmesi için tekne turları en iyi tercih. Çünkü verdiğiniz paranın fazlasını, otelin havuzundan bile faydansanız, hamburger vs derken fazlası ile ödersiniz. Keza plajlara gitseniz zaten çok daha fazlasını ödersiniz. Hemde o muhteşem farklı koylarda yüzmemiş olursunuz. Kaş tekne turu fiyatları için sitemizden kekova günlük tekne turunu inceleyebilirsiniz.

Bu yaz artık daha farklı bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız, insanlardan uzak doğayla iç içe olmak istiyorsanız sizler de tekne turu seçeneğini tercih edebilirsiniz. Tekne turları çok daha sakin ve dingin bir tatil seçeneği olarak karşımıza çıkmaktadır. Tekne turu için en çok tercih edilen yerlerden birisi Kaş, Kekova ve Kalkan olarak karşımıza çıkmaktadır. Sizler de kaş tekne turu yaparak bu yaz tatilinizi çok daha renkli ve sakin geçirme şansını elde edebilirsiniz. Dilediğiniz süre için rezervasyon yaptırarak oldukça rahat bir şekilde tatilinizi geçirebilirsiniz. Hemen şimdi kekova tekne turu yaparak sizler de batık kent, tersane koyu gibi farklı ve çok beğenilen yerleri ziyaret edebilirsiniz. Tekne turlarımız ile el değmemiş doğayı görebilir ve farklı koylarda denizin keyfini çıkarma şansını elde edebilirsiniz. Hemen şimdi uygun fiyatlarla kaş tekne kiralama hizmetini alabilirsiniz. Dilerseniz şimdiden kalkan tekne kiralama rezervasyonunuzu yaparak son derece keyifli bir tatil geçirme şansını elde edebilirsiniz.

Üçağıza Ulaşım

Üçağız köyüne ulaşım fiyatları için www.kasshuttle.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Dalaman Kaş paylaşımlı transfer hizmeti içinde transfer saatlerini ve fiyatları kontrol edebilirsiniz.

Kaş a geldiniz ve turlara katılmadıysanız çok şey kaybediyorsunuz. Kaş ta turlara, aktivitelere katılmadan yapacağınız tatil biraz sıkıcı olabilir. Oturduğunuz yerden kalkın ve Kaş ın tatdını çıkarabilmek için Kekova tekne turuna, saklıkent jeep safari turuna, yamaç paraşütü aktivitesine, dalış organizayonlarına katılın.

Benzer Yazılar



× Canlı Destek İçin Buradayız