Kaş Villa Kiralama

Kaş Villaları Akdenizin İncisi Kaş ve Kalkan’da tatilini planlayan yerli ve yabancı tatilcilerin yeni gözdesi olmayı başarmıştır. Her bütçeye ve kişi sayısına göre...

Kaş Villaları Akdenizin İncisi Kaş ve Kalkan’da tatilini planlayan yerli ve yabancı tatilcilerin yeni gözdesi olmayı başarmıştır. Her bütçeye ve kişi sayısına göre uygun villalar bölgede tatilcilere hizmet vermektedir. Kaş villaları ; korunaklı villalar, deniz manzaralı villlar, doğa içinde sessiz izole villar olarak hizmet vermektedir. Villa turizmi ilk olarak Kaş ve Kalkan’da İngiliz tatilcilerin taleplerine karşılık vermek amacıyla başlamış. Daha sonraları yerli misafirlerimizin de gözde konaklama tercihi olmuştur. Kaş villaları genelde 3 yatak odalı ve 4 yatak odalı olduğu gibi her sayıda grupların taleplerini karşılayacak şekilde de villalar mevcuttur.

Villa kiralayarak kendinize özel bir tatil alanı yaratırsınız. Yemeğinizi hijyenik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Tüm Kaş villa kiralama seçenekleri için www.konaklamasihirbazi.com sitemizi inceleyebilir ve rezervasyonlarınızı yapabilirsiniz.

Korunaklı villalar son zamanlarda muhafazakar kesimin ilgi odağı olmuştur. Etrafı kapalı villalarda izole ve sakin,gözlerden uzak tatil isteyen tatilcilerin vazgeçilmezi olmuştur.

Doğa içerinde sessiz, sakin, kalabalıktan uzakta kuş sesleriyle bir tatil arayan tatilciler Doğa içerisinde villaları tercih etmektedir. Bu villalar deniz manzaralı villalara göre daha ekonomik ve daha izoledir. Tüm Kaş villa kiralama taleplerinizi en iyi fiyatla sunuyoruz.

Kaş a geldiniz ve turlara katılmadıysanız çok şey kaybediyorsunuz. Kaş ta turlara, aktivitelere katılmadan yapacağınız tatil biraz sıkıcı olabilir. Oturduğunuz yerden kalkın ve Kaş ın tatdını çıkarabilmek için Kekova tekne turuna, saklıkent jeep safari turuna, yamaç paraşütü aktivitesine, dalış organizayonlarına katılın.

Benzer Yazılar

kaşta tekne turları

Kaş’ ta Tekne Turları

Kaş’ ta Tekne Turları Kaşta tekne turları Kaş tatilinde en çok...
kaş tekne turları bilmeniz gerekenler

Kaş Tekne Turları Bilmeniz Gerekenler

KAŞ TEKNE TURLARI BİLMENİZ GEREKENLER YAZIYORUZ Kaş tekne turlarına katılacaksanız bu...
kaş mavi yolculuk nasıl oluyor

Kaş Kekova Mavi Yolculuk Nasıl Oluyor

Kaş mavi yolculuk nasıl yapılır diye merak edenler bu yazımız ile...
kekova tekne kiralama

Kekova Tekne Kiralama

Kekova Tekne Kiralama Kekova tekne kiralama ile bölgede muhteşem bir tekne...


× Canlı Destek İçin Buradayız